100g beáztatott mandula
½ citrom leve
1 zöld kaliforniai paprika
1-2 újhagyma
1-2 ek. friss petrezselyem, kapor
só
2 ek. kókuszzsír
1-2 ek. olívaolaj, hogy krémesíthető legyen
A zöldségeket tisztítsd meg és vágd nagyobb darabokra, majd egyszerűen mindent tegyél aprítógépbe. Egy-kétszer darált át pulzálva, hogy minden elkeveredjen, majd folyamatosan aprítva kevertesd krémesre. Ha az aprítógépnek nehezen megy, önts hozzá még egy kanál olívaolajat.
A tortilla lapot teflon serpenyőbe helyezzük, átpirítjuk az egyik oldalát, majd megfordítjuk. A sajtot, szalámit, szószt összekeverjük és ráhalmozzuk a tortillára. Hagyjuk, hogy a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mélyhűtött élelmiszerek különböző táblázatai kizárólag a minőség-megőrzési időkről tájékoztatnak, és nem a biztonságos fogyaszthatóságról. -18°C fokon ugyanis az élelmiszerek gya...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA magokból tejföl sűrűségű szószt turmixolunk,majd izesítjük.Később plusz vizet tehetünk hozzá
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót krumplinyomón áttörjük, majd a többi hozzávalóval együtt, kézi robotgéppel krémesre keverjük (a tojásfehérjét és a tejszínt is verjük fel keményre és úgy adjuk hozzá a mass...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű