40 dkg csirkemáj
1 fej hagyma
2 ek. olaj
1 kk. mustár
1 ek. majonéz
1 csipet őrölt bors
2 tk. majoránna
1 gerezd fokhagyma
ételízesítő ízlés szerint
A májat megmossuk és nagyobb darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és a fokhagymával együtt felkockázzuk. Az olajra téve megdinszteljük a hagymát, majd rátesszük a májat. Kevergetve sütjük. A májnak nem kell sok idő ahhoz, hogy krémesre puhuljon. Ha a fakanállal ketté tudjuk vágni, már jó is lesz. Tálba tesszük, és botmixerrel pürésítjük. Ízlés szerint megszórjuk sóval, hozzáadjuk a majonézt és a mustárt. Jöhet bele a bors és a majoránna is. Alaposan kikeverjük, és már lehet is kenyérre, zsemlére kenni. Jó étvágyat hozzá!
1. A krumplit meghámozzuk, és sós vízben enyhén puhára főzzük, majd leszűrjük a levét, és négy részre vágjuk. 2. A tojásból, lisztből, tejből, sűrű palacsintatésztát kavarunk,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElőször az uborkasalátát kell elkészíteni. Ehhez az uborkákat kis kockákra vagdossuk és félretesszük egy tálba. Hozzáadjuk a kovászos uborka mellett megsavanyodott kis fokhagymager...
Elkészítési idő: 30-45 perc Nehézség: KözepesDen Backofen auf 180 Grad vorheizen. Die Paprika längs halbieren, entkernen und waschen. Die Paprikahälften mit der Schnittfläche auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA párizsit kb. 1 cm vastagságúra szeleteljük. Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: Könnyű