menu

Családireceptkönyv.hu

Házi parizer


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Házi parizer

Hozzávalók:
1/2 kiló darált csirkemell, 2 tojásfehérje, 200 ml tejszín, 1 gerezd zúzott fokhagyma, 1 ek liszt, só, fekete bors
Elkészítés:


6. Hűtés után jól szeletelhető.

Elkészítés:


1. Jól összekeverjük az összes hozzávalót.

2. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára, majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba.

3. Lezárjuk, mint a cukorkákat a két végén megtekerve. Spárgával 3 - 4 helyen átkötjük.

4. Forrásban lévő vízben főzzük 35 - 40 percet.

5. Kivesszük a vízből. 1 órát hűlni hagyjuk, majd lehűtjük a hűtőszekrényben.

6. Hűtés után jól szeletelhető.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bab
Csirkemell variációk
Csirkemell variációk

Sütőzacskóban süsd a csirkét kb fél óráig a választott hozzávalókkal!

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kati
Illatos lakás
Illatos lakás

Az alkoholban elkeverem a kiválasztott illóolajokat. A megfázásos, téli időszakban én 10-10 csepp levendula és citrom, 5-5 csepp szegfűszeg és fahéj olajokból készítem az oldatot....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Beatrix
Kolbászos , krumplis  quesadilla
Kolbászos , krumplis quesadilla

A burgonyákat héjában megfőzzük. (Lehet akár előző nap is, de felhasználhatunk hozzá egyszerű maradék főtt krumplit is.) A héját leszedjük, és felkockázzuk kb. 1,5-2 cm-es kock...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsanett 1
Kenyérlángos (langalló, pompos) hagyományosan
Kenyérlángos (langalló, pompos) hagyományosan

Az élesztõt 150ml langyos vízben egy csipet cukorral felfuttatjuk (kb. 15 perc). A lisztet és a sót elkeverjük, és mélyedést készítünk a közepébe. Ebbe öntjük az élesztõs vizet, ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk