4 szép nagy csirkecomb
só
őrölt bors
4 evőkanál olaj
2 kisebb chilipaprika
2 evőkanál szójaszósz
2 dl száraz vörösbor
A mártáshoz:
20 dkg étcsokoládé
1 kiskanál chilipor
Elkészítés: A csirkecombokat félbevágjuk, sóval, borssal meghintjük, szójaszósszal meglocsoljuk. Olajjal kikent tepisbe fektetjük, rákarikázzuk a chilipaprikákat, ráöntjük a bort, és forró sütőben 40-45 perc alatt szép pirosra sütjük, miközben a saját levével öntözgetjük. Ha a combok megsültek, a csokit gőz felett megolvasztjuk, rászűrjük a pecsenyelevet, és chilivel ízesítjük. A csirkecombokat ezzel a mártással tálaljuk. Sült krumplit adunk hozzá.
A combokat kettévágjuk, majd megsózzuk, borsozzuk. A mustárt, a tejszínnel, ketchuppal, mézzel, sóval, és borssal összekeverjük. Serpenyőben olajon megpirítjuk a combok mindkét old...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük fel a tészta főzővizet, majd főzzük ki a tasakon olvasható utasítások szerint. Eközben a kockákat 1 evőkanál olajban dolgozzuk el krémes pasztává egy evőkanál segítségév...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombot megtisztítom ,az olajat a mézzel mustárral -fűszerekkel szárnyas-magyaros fűszerrel jól összekeverem,a csirkét jó alaposan bekenjük a mézes mustáros fűszeres páccal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük. A sajtot lereszeljük, majd a tejf...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű