A piskótához: 4 tojás, 4 evőkanál kristálycukor, 4 evőkanál rétesliszt, 2 evőkanál hideg víz.
A tojásokat kettéválasztjuk. A tojásfehérjékből, a cukrot kanalanként hozzáadva, kemény habot verünk. Egyenként beleöntjük a tojássárgákat, és még 2-3 percig verjük a habverővel, ezután hozzáadunk 2 evőkanál vizet, és még 5 percig verjük a habot. Majd a robotgépet félretesszük, és fakanállal óvatosan, apránként belekeverjük a habba a lisztet.
A habos tésztát egy nagy, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített 200 fokos sütőben megsütjük. (Körülbelül tíz perc alatt megsül.)
Amikor megsült, egy enyhén benedvesített konyharuhára borítjuk, és a konyharuha segítségével szorosan föltekerjük. Így, föltekerve hagyjuk kihűlni.
A kihűlt piskótalapot széttekerjük. Egyenletesen rákenjük a tölteléket, majd a piskótát minél szorosabban feltekerjük.
: 1. Minden hozzávalót egy nagyobb tálba mérünk, majd összekeverjük nagyjából villával. Ezután összegyúrjuk az egészet, míg össze nem áll szépen. 2. A sütőt bekapcsoljuk alul-fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához összedolgozzuk a lisztet a porcukorral, a vajjal, a tejszínnel, a tojássárgájával és egy csipet sóval, majd szobahőmérsékleten hagyjuk 15 percig pihenni. Ezután téglal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet és cukrot egy edénybe elkeverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejet, és csomómentesre keverjük, majd lassú tűzön felfőzzük. Ezután hozzáadjuk a margarint és a kókuszresz...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat összekeverjük egy tálban. A tojást, a langyos tejet és az olvasztott vajat pedig egy másik tálban felverjük. A liszthez hozzáöntjük jó sűrű keve...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű