menu

Családireceptkönyv.hu

Jegyzet


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Virslis bagett:Aleda konyhája 1 kg lisztből
Lángos 1 kg-ból 11 db lesz
Májgaluska-30 dkg májból
Sztrapacska;2 kg sárga burgonya,60 dkg liszt
2 db tojás ,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Attila
Birsalma leves
Birsalma leves

A birsalma befőtett és 2 liter vizet felteszek egy lábasba. Amikor elkezd forrni beleteszem a fűszereket Végül 15-20 perc után, ha a birsalma megpuhult a tejfölböl és lisztből ha...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Alma-Eper Leves
Alma-Eper Leves

Az epret alaposan megtisztítjuk, a zöld részeket eltávolítjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kiemeljük és a gyümölcshúst közepes darabokra vágjuk és annyi vízzel felöntve,...

Elkészítési idő: 25perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Fehérboros almaleves
Fehérboros almaleves

Az almát meghámozzuk, a magházát kivágjuk, azután apró kockákra szeleteljük. A cukorral, egy csipet sóval, a fűszerekkel, a citrom héjával és levével ízesített vízben puhára főzzük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Györgyi
Szaftos mákos guba
Szaftos mákos guba

A kiflt felkarikázzuk és 200 fokra melegített sütőben 8-10 perc alatt megpirítjuk. Összekeverjük a langyos tejet a mákkal, porcukorral, vaniliás cukorral, citromhéjjal és a tojás...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk