-6 -8 bodzavirág
-kb. 1 kg cukor
-1 1/2 kanál citomsó
-2 darab citrom
-5 liter viz
(((( izlés szerint lehet édesebre vagy savanykánykásabra késziteni )
-5 liter langyos vizben elkeverjük a cukrot
-a citromot karikára vágjuk,a citromsóval meg a bodzavirágokkal együtt beletesszük egy beföttesüvegbe
-majd ráöntjük a cukros vizet
-pár napig érleltetjük,többször megkavarjuk
- (((nálunk nincs ideje pár napig mivel már másnap fogyasztjuk ))))
üvegekbe szürjük és lezárjuk
-hideg helyen tároljuk
A sajtot lereszelem, majd vékonyan kör alakban sütőpapíros tepsiben légkeverésen 180 fokon megsütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1 KRÉM .A krémhez egy edénybe kimérjük a cukrokat és a lisztet, hozzáadjuk a vizet és a tejet meg a tojásokat. Egy kézi habverő segítségével állandó kevergetés mellet, lassú tűzön...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűmin 12 óra kelesztés (néha átkeverjük)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgákat a cukorral jó alaposan kihabosítjuk. Hozzá adjuk a keményítőt, kakaóport, felolvasztott csokoládét. Simára keverjük, majd gőz fölé tesszük. Hozzáöntjük a tejet é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű