- 400 g bulgur
- 800 g forró viz vagy alaplé
- só
- bors
snidling ,zöldpetrezselyem levél
Másik recept
ha forró vizzel készitjük 2x -es mennyiségü vizzel öntjük fel ..pár percig főzzük majd félre tehetjük ,hogy magába szivja a megmardt vizet
aztán füszerezzük
-a vizet vagy alaplevet feltesszük forrni amikor már felforrt
-a bulgurt leöntjük a forró folyadékkal majd
-fóliával lezárjuk és hagyjuk 20 percet pihenni
majd sózzuk ,borsozzuk hozzáadjuk az apróra vágott snidlinget vagy a petrezselyem zöldet
A megtisztított és apróra vágott krumplit sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és áttörjük. Ízesítjük sóval és szerecsendióval, majd elkeverjük benne a margarint. Hagyjuk egy...
Elkészítési idő: 0,5 h Nehézség: Könnyű1. Kapcsold be a sütőt 200 fokra, bélelj ki sütőpapírral egy tepsit 2. Keverd össze egy tálkában a parmezánt és a fűszereket 3. Sorakoztasd a cukkinit a tepsire és szórd meg bőv...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Kenjük ki vajjal a muffinformát. A burgonyákat hámozzuk meg. Próbáljuk őket henger alakúra pucolni, hogy illeszkedjen a muffinforma kis mélyedései...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy jénait kikenünk margarinnal, és a kihűlt krumpli vékony karikára vágjuk. Megsózzuk,ráreszeljük a sajt felét, és margarindarabkákat is teszünk rá, tejfellel megkenjük mint a ra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű