menu

Családireceptkönyv.hu

Bulgur ( Durumbúza töret )


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 400 g bulgur
- 800 g forró viz vagy alaplé
- só
- bors
snidling ,zöldpetrezselyem levél
Másik recept
ha forró vizzel készitjük 2x -es mennyiségü vizzel öntjük fel ..pár percig főzzük majd félre tehetjük ,hogy magába szivja a megmardt vizet
aztán füszerezzük

Elkészítés:


-a vizet vagy alaplevet feltesszük forrni amikor már felforrt
-a bulgurt leöntjük a forró folyadékkal majd
-fóliával lezárjuk és hagyjuk 20 percet pihenni
majd sózzuk ,borsozzuk hozzáadjuk az apróra vágott snidlinget vagy a petrezselyem zöldet

Bulgur ( Durumbúza töret )

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
TÚRÓS SAJTOS GOLYÓ
TÚRÓS SAJTOS GOLYÓ

. A túrót villával összetörjük, majd a többi hozzávalóval együtt egyneművé keverjük/gyúrjuk. 2. Púpos teáskanálnyi gombócokat gömbölygetünk, forró olajba tesszük őket, és közepes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Mediterrán kuszkusz
Mediterrán kuszkusz

A kuszkuszt egy széles tányérba tesszük és felöntjük hideg vízzel. Negyedóra után leszűrjük, és félretesszük, míg a szemek tovább duzzadnak. Villával többször átkeverjük, hogy a sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar krumplipüré
krumplipüré

A krumplit megtisztítjuk, meghámozzuk és felkockázzuk. Feltesszük főzni sós vízben és miután megpuhult leszűrjük, majd krumplinyomóval összetörjük. Hozzáadjuk a vajat és a tejet ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fűszeres sült karfiol
Fűszeres sült karfiol

A nagyobb rózsákra szedett karfiolt gőz fölött roppanósra pároljuk. Közben kikeverjük a majonézt, tejfölt, olajat, sózzuk, borsozzuk, és egy csipet tárkonnyal ízesítjük. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk