4 bébicukkini, hosszában felvágva
5 dkg reszelt parmezán
1/2 tk. kakukkfű
1/2 tk. oreganó
1/2 tk. bazsalikom
1/4 tk. fokhagymapor
só, bors
2 ek. olívaolaj
kevés friss petrezselyem, finomra vágva
1. Kapcsold be a sütőt 200 fokra, bélelj ki sütőpapírral egy tepsit
2. Keverd össze egy tálkában a parmezánt és a fűszereket
3. Sorakoztasd a cukkinit a tepsire és szórd meg bőven a parmezános főszerkeverékkel.
4. Mehet is a sütőbe! 10 percig légkeveréssel magas hőmérsékleten süsd, majd a végén 2 percig csak pirítsd. Frissen forrón, finomra vágott petrezselyemmel megszórva kínáld!
Ez a titka:
A cukkini a hirtelen hó hatására kívülről szépen megpirul, de belül nem "fő" meg, nem esik össze, nem lesz puha. A rásült fűszeres sajttól viszont isteni íze lesz! Tökéletes diétás köret, amit mindenki imád!
A burgonyát meghámozzuk, majd hosszában kettévágjuk, mindegyiket bevagdossuk vigyázva arra, hogy ne vágjuk át. Mennyiségtől függően egy jénait, vagy egy gáztepsit nagyon vékony...
Elkészítési idő:Szedd rózsákra a karfiolt egy üveg tálba. Öntözd meg egy kis olíva olajjal és sózd meg. Tedd sütőbe és süsd fél puhára. Készítsd el a szószt: 1 evőkanál chili szószt, olvasztott...
Elkészítési idő:A burgonyát alaposan megmosom, héjában megfőzöm. Ha megfőtt, a héjától megtisztítom, hagyom kihűlni, majd a nagy lyukú reszelőn lereszelem. Hozzáadom a tojásokat, a sót , és annyi...
Elkészítési idő: