Vacsora: sült hús, sült karfiol. Ilyen karfiolt most csináltam először, nagyon jó lett. Főtt karfiolt sóztam, borsoztam, megszórtam tápióka keményítővel, belenyomkodtam a tojásba és kacsazsírban megsütöttem.
A kemény tojásokat meghámozzuk, hosszában félbevágjuk. A tojások sárgáját egy tálban áttörjük a vajjal, mustárral és ízesítőanyagokkal habosra keverjük. A franciasalátából egy tá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük, a burgonyát kockára vágjuk és sós vízben puhára főzzük ( figyeljünk, mert a burgonyának több időre van szüksége ). Leszűrjük és krumplitörővel összetö...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyűcsirkecombok fűszerezése A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd tegyük félre, amíg a „mázat” elkészítjük. Keverjük a szójaszószt a barna cukorral egészen addig, a...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Közepes