Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Bundáskenyér sajttal


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-2 szelet toast kenyér
- 3 db tojás
- 2 db lapkasajt ( lehet más sajt is )
--só -bors
- 1 kanál vaj

Elkészítés:


-a tojásokat felverjük
-sóval ,borssal meghintjük
-egy serpenyőbe rakjuk a vajat ,felolvasztjuk,
-beleöntjük a felvert tojást ,belehelyezzük a 2 szelet kenyeret majd megfordítjuk igy sütjük kicsit majd egy lapátkával az egész tojást kenyeret egyszerre megfordítjuk
-,a szeletekre helyezzük a sajt szeletéket az oldalt eső tojás lepény mindkét oldalt a sajtos részre felhajtjuk
-legutoljára az egyik szeletet a másikra hajtjuk ( borítjuk)
-igy sütjük szép pirosra ,,,majd megfordítjuk és a másik oldalát is pirosra sütjük
-savanyúsággal tálaljuk

Bundáskenyér sajttal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Húsgombóc levesbe
Húsgombóc levesbe

A darált húst keverjük össze a felvert tojással, a rizzsel és fűszerezzük. Vizes kézzel formázzunk kis gombócokat és tegyük a levesbe. Lassú tűzön 20 percig főzzük majd vegyük le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Klasszikus brassói aprópecsenye
Klasszikus brassói aprópecsenye

A szalonnát apró kockákra vágjuk, és kevés olajon vagy zsíron félig megsütjük. Összevágjuk a hagymát, és az apróra vágott fokhagymával együtt a szalonnához adjuk és megdinszteljük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Baconbe tekert csirkemell csirkemájjal töltve petrez
Baconbe tekert csirkemell csirkemájjal töltve petrez

A vöröshagymát kockára vágjuk, a májjal felaprítva együtt megpirítjuk. Sóval, borssal ízlés szerint ízesítjük. Csirkemellbe bele töltjük, baconnel körbe tekerjük. Serpenyőben, ola...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mária
Húsvéti őzgerinc
Húsvéti őzgerinc

A langyos vízben feloldom a zselatint, felforralom, majd félre teszem és hagyom kihűlni. A tejfölhöz hozzáadom a majonézt, a mustárt, a citromlevet, a porcukrot, sózom, borsozo...

Elkészítési idő: 30 perc+hűtés
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk