4 tojás
-10 dkg liszt
-10 dkg étkezési keményitö
-150 cukor
-1/2 citrom reszelt héja
-1 csipet só
-10 dkg vaj
1/2 csomag sütöpor
KRÉM
250 ml tej
-200 ml tejszin
-10 dkg cukor
-1 cs. vaniliás cukor
-csipet só
30 g liszt
1/2 citrom reszelt héja
-2 kanál citromlé
-1 cs. zselatin fix vagy 2 kévéskanál étkezési zselatin kevés langyos vizben feloldva
a tojások sárgájat habosra keverjük a cukorral
-hozzáadjuk a puha vajat
-majd lassan a többit
-legvégül a tojások fehértje keményre vert habját
-kivajazott ,lisztezett 25x 35 tepsibe simitjuk
-165 fokon 25-30 perc alatt megsütjük
Krém
-a tejet +liszt +cukor elkeverjük
-állandóan keverve kemény krémet fözünk
-letakarva fóliával kihütjük
-miután kihült belekeverjük a többi hozzávalót
-a tejszint kemény habbá verem a zseletinnal majd ősszekeverem a kihült lisztes krémmel
a kihült tésztát ketté vágjuk és megtöltjük a kémmel
-kis idöre hütöben pihentetjük
-ha a krém megdermd porcukorral megszorjuk, ,szeleteljük,tálaljuk
Léghevítőben sütő tankolni Mark 6. Mix darált mandula, arrowrootból por és szódabikarbónát. Félre. Tedd a többi összetevő egy élelmiszer-Feldolgozó (lakás a feltétek), Amíg püré és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat a felsoroltak sorrendjében összekeverjük. 180 'C-on 30 per alatt készre sütjük
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 éjszakára hűtőbe
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta száraz összetevőit elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojást és az olvasztott margarint, majd lágy tésztát gyúrunk belőle. A masszát fél órát pihentetjük a hűtőben mielőtt ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű