---1 kg krumpli ( burgonya )
-- 1nagy fej hagyma
- só
--1 kiskanál pirospaprika (édes)
-, olaj
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, apró kockára vágjuk es sós vízben megfőzzük.
-Közben a hagymát felaprítjuk, bő olajon megdinszteljük es hozzáadunk -1 púpos kiskanál pirospaprikát.
- A krumplit leszűrjük, összetorjuk es belekeverjük a hagymás olajat.
Ha krémesebre szeretnénk készíteni, adjunk hozza egy keveset a krumpli főző levéből.
Nagyon egyszerű, kiválóan alkalmas sültek melle.
1. A kétféle tejet, a kókuszreszeléket és a kakóport mérjük egy edénybe és keverjük össze. 2. Elég ha éppen csak felforr, azonnal húzzuk is le a tűzhelyről. Tegyük félre és hagyju...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElőször a csirkemellet kockázzuk fel, majd sóval, borssal, chili pehellyel és a joghurttal összekeverve bepácoljuk. Fél órát állni hagyjuk. Közben a koriandermagot, a fahéjat és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA konzervet kinyitod és a halat összekevered a vajjal és 1 db citrom levével. Kicsit sózd is meg. Kenhető a pirítósra.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Egy tálban keverjük össze az összes hozzávalót: kézzel, fakanállal vagy géppel. Sütőpapírral béleljünk ki egy tepsit, öntsük rá a tésztát. Fonto...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű