50 dkg liszt
-2 kiskanál só
-3 dl langyos viz
-4 evőkanál olaj
TÖLTELÉK
-50 dkg főtt áttőrt burgonya
a burgonyát ,sózzuk megfőzzük lehütjük
- krumplitörön áttörjük...,sózzuk ,borsozzuk,pici zsirt vagy margarinnal összekeverjük
a lisztet +sót elkeverjük a vizzel eldolgozzuk
-puha tésztát gyúrunk
-az olajat lassanként beledolgozzuk
-10 egyenlő részre osztjuk a tésztát
- a bucikat letakarjuk és 15 percet pihentetjük
-kézzel nagyon vékonyra nyomkodjuk,megkenjük olajjal ,rászorjuk a tölteléket
-felcsavarjuk mint a csigát ,majd sodrófával kerekre nyújtjuk
- forró olajban kisütjük
200 g Schmand mit 7 El Milch verrühren, mit Salz und Pfeffer würzen. 120 g mittelalten Gouda raspeln. Die Hälfte von 800 g Sommer-Bolognese (siehe Rezept: Sommer-Bolognese) in ein...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalokat
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=3195378827442782
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg külön-külön a pudingokat (1 pudinghoz 4 dl tej és 40 g cukor). A tepsi aljára teszünk 1 sor kekszet. Ráöntjük a banán pudingot. A tetejére teszünk egy újabb sor kekszet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű