- 1 kg pulykamedalion
-1 kávéskanál só
-1 kávéskanál örölt bors
-6 evőkanál méz
-6 evőkanál mustár
-6 evőkanál ketchup
4 -5 evőkanál olaj
-
-a pulykamedalionokat alaposan megtisztitjuk
-a hártyás részeket levágjuk
-meghintjük sóval .borssal
-a mézet - ketchupot +mustárt ősszekeverjük,beleforgatjuk a medalionokat
-pár órára hütőben pihentetjük
-egy tepsit vagy jénait kikenünk olajjal
-belefektetjük a husikat
-a mézes mustáros pác felét rákanalazzuk
-fóliával letakarjuk 200 fokon 35 percig sütjük
-aztán a foliát levéve rákenjük a pác másik felét és még 15 -20 percig sütjük
-megforgatjuk - viz nem kell alá
- rizs körettel ,burgonya püréval tálaljuk
A csirkemellből szeleteket vágunk. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a hússzeleteket. A zúzott fokhagymát a húshoz adjuk és 1 perc alatt összesü...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA római tálat használat előtt 20 percre vízbe áztatjuk (első használat esetén 30 perc). A csirkecombokat kettévágjuk, enyhén megsózzuk, és a római tálba egymás mellé tesszük őket....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A cukkinit mosom, hámozom magozom és végül lereszelem. Én szerettem volna,ha a panír látványos lett volna, így a nagy lukúval készítettem. Lesózom, és hagyom állni. 2. A csir...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSóval vagy vegetával beszórni a húst: 2 egész csirke, 4 felet ketté, meg még ketté. Kivajazott jénai, rá reszelt sajt, rá lisztes, tojásos hús, megint sajt, rá barack, rá főzőtejsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű