- 6 tojás
-6 evőkanál cukor
-20 dkg meggy friss vagy befőt
-6 evőkanál liszt
-20 dkg dúrvára vágott dió
-4 szelet étcsoki
-1/2 csomag sütőpor
.-6 tojássárgát a 6 ek. cukorral habosra keverünk.
-20 dkg meggyet,
-20 dkg diót,
-4 szelet csokoládét,
-6 ek. lisztet, fél sütőport,
-és a tojások felvert habját adjuk hozzá
-Ramával kikent tepsibe, vagy őzgerincformába töltjük és megsütjük..
A cukrot alaposan elkeverjük a vanília magokkal, de használhatunk aromát is. A liszt elmorzsoljuk a vajjal. Hozzáadjuk a többi anyagot és addig gyúrjuk, amíg a tészta össze nem á...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesGőz fölött kemény habbá verjük a tojásfehérjéket a porcukorral. A mézet felmelegítjük, majd lassan csurgatva (gőz fölött) összedolgozzuk a felvert tojásfehérjével (ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztom, fehérjét xilittel kemény habbá verem, közben a tojássárgáját, darált mákot, kókuszolajat, kókuszreszeléket és a sütőport összekeverem. A két almát nagy l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként a cukrot is hozzáadjuk. A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, óvatos mozdulatokkal a habba forgatjuk. Sütőpapírral bélelt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű