- 50 dkg - csirkemell csíkok
---4 ek tejföl
-- liszt
-- zsemlemorzsa
-- 3 db tojás
--só
--őrölt fehérbors
--olaj
--A mellcsíkokat megtisztítjuk ,kicsit felitatjuk a nedvességtől ... , ,sózzuk és borsozzuk meg. Hagyjuk állni 20 percet.
--A szokásos módon készítsd elő három tálba a lisztet, tojást, és a zsemlemorzsát
-. A tojásokat ha felverted, keverd bele a tejfölt. Majd a húsokat egyesével panírozd be a szokásos sorrendben.
Serpenyőben hevítsd fel az olajat, és helyezed bele a hússzeleteket. Fedd le fedővel, és gyenge lángon süsük pirosra a hússzeletek mindkét oldalát.
- Majd papírtörlőn csöpögtesd le őket.
Frissen tálalhatod, de másnap is isteni finom marad.
A répát és a zellert meghámozzuk, felkockázzuk és kevés olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy csíkokra vágjuk és sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zöldségekhez és 3-4 percen át pirí...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a hússzeleteket. A zúzott fokhagymát a húshoz adjuk és 1 perc alatt ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelcsíkozzuk a csirkemellet, befűszerezzük, serpenyőben olívaolajon jól átsütjük. A hagymát felkarikázzuk, az uborkát, paradicsomot kis kockákra vágjuk, a salátaleveleket széttépd...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1.A hozzávalókat összekeverjük, és a hússzeleteket beleforgatjuk. 2. Legalább 1 napot a hűtőben kell pihentetni, majd forró olajban kisütni.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz