- 50 dkg - csirkemell csíkok
---4 ek tejföl
-- liszt
-- zsemlemorzsa
-- 3 db tojás
--só
--őrölt fehérbors
--olaj
--A mellcsíkokat megtisztítjuk ,kicsit felitatjuk a nedvességtől ... , ,sózzuk és borsozzuk meg. Hagyjuk állni 20 percet.
--A szokásos módon készítsd elő három tálba a lisztet, tojást, és a zsemlemorzsát
-. A tojásokat ha felverted, keverd bele a tejfölt. Majd a húsokat egyesével panírozd be a szokásos sorrendben.
Serpenyőben hevítsd fel az olajat, és helyezed bele a hússzeleteket. Fedd le fedővel, és gyenge lángon süsük pirosra a hússzeletek mindkét oldalát.
- Majd papírtörlőn csöpögtesd le őket.
Frissen tálalhatod, de másnap is isteni finom marad.
Mai intai curatam pulpele , le spalam si apoi le stergem cu un prosop le saram si le tavalim prin faina. Apoi ne apucam de ''imbracaminte'', intr-un castron punem kechup-ul, mustar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vágd kisebb darabokra, sózd, borsozd és forgasd át. A tojásokat verd fel, a panírhoz az összes hozzávalót vegyítsd el. A hús darabokat forgasd meg a tojásban, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát héjastul mossuk meg alaposan, majd cikkezzük fel. A vöröshagymát is aprítsuk fel. A csirkemellet mossuk át hideg víz alatt, majd csíkozzuk fel. Egy széles peremű, tapadásm...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA melleket kiklopfoljuk,sózzuk,borsózzuk. A puha vajat összekeverjük a felaprított újhagymával,és a petrezselyemmel. Bekenjük a csirkemelleket,feltekerjük,hústűvel rögzítjük. Sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű