- 50 dkg - csirkemell csíkok
---4 ek tejföl
-- liszt
-- zsemlemorzsa
-- 3 db tojás
--só
--őrölt fehérbors
--olaj
--A mellcsíkokat megtisztítjuk ,kicsit felitatjuk a nedvességtől ... , ,sózzuk és borsozzuk meg. Hagyjuk állni 20 percet.
--A szokásos módon készítsd elő három tálba a lisztet, tojást, és a zsemlemorzsát
-. A tojásokat ha felverted, keverd bele a tejfölt. Majd a húsokat egyesével panírozd be a szokásos sorrendben.
Serpenyőben hevítsd fel az olajat, és helyezed bele a hússzeleteket. Fedd le fedővel, és gyenge lángon süsük pirosra a hússzeletek mindkét oldalát.
- Majd papírtörlőn csöpögtesd le őket.
Frissen tálalhatod, de másnap is isteni finom marad.
Ahogy készítettem : A csirkemell filéket megnyitjuk,kettéhajtjuk és kiklopfoljuk . Sózzuk,borsozzuk. Lecsót készítünk ,hagyományos módon. Amint elkészült, az egyik részét félre...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA resztelt csirkemáj elkészítéséhez egy nagyobb serpenyőben felhevítjük az olajat és megdinszteljük rajta a karikára vágott vöröshagymát. Amikor megvan, hozzáadjuk a szintén vékon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. 2 csirkemellet szeletekre vágunk, és a szeleteket vajon hirtelen megsütjük, majd a szeleteket kivajazott tűzálló tálba tesszük, reszelünk rá 10 dkg füstölt sajtot. 2. Egy ki...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA feldarabolt gombát az apróra vágott petrezselyemmel a zsíron megpároljuk, hozzáadjuk a kifacsart zsemlét, a tojást, sózzuk, borsozzuk, majd a masszát a csirke bőre alá töltjük. K...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű