--2 db padlizsán
--só
--bors
--olaj a sütéshez
--A panírozáshoz:
--liszt
--2-3 felvert tojás
A hibátlan padlizsánok végeit levágom, majd meghámozom és kisujjnyi vastag szeletekre vágom.
A szépen karikázott padlizsánszeleteket én flekken ízesítővel szórtam meg
, néhány percre tálcára terített papírtörlőre helyezem őket, szigorúan egy szintben, hogy kieresztett levüket felitassa a papírtörlő
Elkészítem a panírt lisztet +a felvert tojást
-Kicsit átitatom és panírozom a megszokott liszt, tojás, sorrendben
Serpenyőben, forró olajban aranybarnára sütöm
A nagymát pucold meg, és vágd fel fél-egycentis karikákra. Egy kis tálban keverd össze a lisztet és a sót. Üsd hozzá a tojást, öntsd hozzá a tejet, és dolgozd a masszát csomómentes...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűEgy szelet kenyeret vékonyan megvajazunk, teszünk rá egy szelet felvágottat vagy sonkát, és egy szelet sajtot. Beborítjuk egy másik szelet kenyérrel, és egy kicsit összenyomjuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a csirkemellet kockázzuk fel, majd sóval, borssal, chili pehellyel és a joghurttal összekeverve bepácoljuk. Fél órát állni hagyjuk. Közben a koriandermagot, a fahéjat és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://cookpad.com/hu/kereses/amar%C3%A1nt http://www.mindmegette.hu/kereses/amar%C3%A1nt/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű