Családireceptkönyv.hu

Rántott padlizsán egyszerűen


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--2 db padlizsán
--só
--bors
--olaj a sütéshez
--A panírozáshoz:
--liszt
--2-3 felvert tojás

Elkészítés:


A hibátlan padlizsánok végeit levágom, majd meghámozom és kisujjnyi vastag szeletekre vágom.
A szépen karikázott padlizsánszeleteket én flekken ízesítővel szórtam meg
, néhány percre tálcára terített papírtörlőre helyezem őket, szigorúan egy szintben, hogy kieresztett levüket felitassa a papírtörlő
Elkészítem a panírt lisztet +a felvert tojást
-Kicsit átitatom és panírozom a megszokott liszt, tojás, sorrendben
Serpenyőben, forró olajban aranybarnára sütöm

Rántott padlizsán egyszerűen

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Aranytej
Aranytej

Elkészítés: Keverjük jól össze a hozzávalókat egy kisebb serpenyőben. Közép magas hőfokon addig keverjük, amíg sűrű paszta állagú nem lesz. Ez nem tart sokáig, úgyhogy nem érdeme...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar HAJVÍZ
HAJVÍZ

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Házi leveskocka (Sóbors)
Házi leveskocka (Sóbors)

A zöldségeket tisztítsuk, pucoljuk meg, vágjuk össze, majd aprítsuk össze. Egy lábasban melegítsünk olajat, majd kezdjuk el rajta dinsztelni az aprított zöldségeket. Sózzuk, morzso...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Mézes puszedli bögrésen (Rupáner)
Mézes puszedli bögrésen (Rupáner)

1. Minden hozzávalót egy nagyobb tálba mérünk, majd összekeverjük nagyjából villával. Ezután összegyúrjuk az egészet, míg össze nem áll szépen. 2. A sütőt bekapcsoljuk alul-felül...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk