Családireceptkönyv.hu

Boros almapaprika


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 l fehér bor, 1/2 l 10%-os ecet, 1 l víz, 30-40 dk cukor, 5 dk só, fűszerek összeforralni, lehűteni, az eredeti recept szerint nem kell dunsztolni, de én egy nagyon rövid ideig kb 5 percig megdunsztolom.

Elkészítés:


Nagyanyitól van a recept

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Savanyú uborka
Savanyú uborka

1. A hozzávalókat (a fűszereken kívül) egy lábasba öntjük, és felforraljuk őket. 2. Alaposan megmossuk az uborkákat és a befőttesüvegeket. 3. Az üvegek aljára tesszük a fűsz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Ropogós savanyú uborka
Ropogós savanyú uborka

A hozzávalókat (a fűszereken kívül) egy lábasba öntjük, és felforraljuk őket. Alaposan megmossuk az uborkákat és a befőttesüvegeket. Az üvegek aljára tesszük a fűszereket, majd (...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
Vörös ribizlivel konzervált uborka
Vörös ribizlivel konzervált uborka

Konzerváláshoz legjobb kicsi, kemény uborkákat használni, lehetőség szerint egyforma méretűeket és szabályos formájúakat. Az átválogatott, megmosott uborkákat 6-8 órán keresztül hi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
GLUTÉNMENTES: KOVÁSZOS UBORKA KRUMPLIVAL
GLUTÉNMENTES: KOVÁSZOS UBORKA KRUMPLIVAL

A szokásos módon alaposan megmossuk az uborkát. Ehhez készítsünk ki két, vízzel teli tálat. Az első alapos lemosás után, átrakjuk az uborkákat a tiszta tálba, és leöblítjük őket....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk