menu

Családireceptkönyv.hu

Boros almapaprika


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 l fehér bor, 1/2 l 10%-os ecet, 1 l víz, 30-40 dk cukor, 5 dk só, fűszerek összeforralni, lehűteni, az eredeti recept szerint nem kell dunsztolni, de én egy nagyon rövid ideig kb 5 percig megdunsztolom.

Elkészítés:


Nagyanyitól van a recept

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Csalamádé
Csalamádé

1. Az ecetben elkeverjük a sót és a cukrot, majd a tartósítószert is hozzáadjuk. Félretesszük. 2. A zöldségeket gondosan megmossuk, lecsöpögtetjük, megtisztítjuk, kicsumázzuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marcsi
Ropogós kovászos uborka
Ropogós kovászos uborka

Inkább közepes vagy nagyobb méretű uborkákat válasszunk. Mossuk meg őket alaposan két-három lében, a végeiket enyhén vagdossuk be kereszt alakban, szurkáljuk meg őket néhány helyen...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vegyes savanyúság
Vegyes savanyúság

A hozzávalókat legyaluljuk, egy tálban összekeverjük és kb 1 nagyon csapott evőkanál sóval lesózzuk. 2o-30 percig állni hagyjuk. Utána 1 evőkanál cukrot és kevés ecetet teszünk h...

Elkészítési idő: 0,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Sültpaprika
Sültpaprika

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk