http://gasztrogarma.blogspot.hu/2015/03/felteszem-egyik-kedvenc-receptem-amivel.html
A karfiol rózsákat sós vízben roppanósra főzzük, hagyjuk lecsöpögni. A sajtot lereszeljük. A melleket vékonyra klopfoljuk, egy közepes méretű tepsit 2 ek olajjal kikenünk és belef...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűdinsztelt hagymára fölteszed a szíveket, fehéredésig kevered. ha kiengedte a levét, abban párolod, mindig egy pici vízzel pótolva az elfőtt lét. Tegyél bele 2 babért, 4-5 szem egés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket csíkokra vágjuk. A többi hozzávalót összekeverjük egy tálban, belemártogatjuk a csirkemellcsíkokat és forró olajban ropogósra sütjük őket. A mártogatóshoz az olajo...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesELKÉSZÍTÉS 1. A combokat megmossuk, szárazra töröljük és besózzuk. 2. Összekeverjük a mézet, a mustárt, a ketchupot, az olajat, a gulyáskrémet, a chilit és a fűszerkeveréke...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű