- 8 tojás
- 125 gr májkrém
- 2 ek tejföl
- 1 ek mustár
- só
-őrölt bors
- petrezselyemzöld
- 100 ml majonéz
- 5 kanál tejföl
A tojásokat keményre főzöm, megpucolom, kettévágom.
A sárgáját kiveszem villával összetöröm, majd a tejföllel(2 kanál), meg a mustárral simára keverem.
Hozzáadom a májkrémet, sóval, őrölt borssal és az apróra vágott petrezselyemmel ízesítem.
A jól kikevert májas tölteléket a fél tojásfehérjékbe halmozzuk
.A majonézet összekavarom a tejföllel egy tálba öntöm és belehelyezem a töltött tojásokat tetszés szerint díszítem
A gyümölcsöket kimagozzuk, daraboljuk, egy tálba tesszük, lehűtjük, két-három kanál cukrot, vagy édesítőt adunk hozzá, narancsitalt öntünk rá, majd 3-4 dl tejszínből könnyű habot k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított gyümölcsöket kb. 2 liter vízbe tesszük a fahéjjal. Felforraljuk. A pudingport a tejszínnel kikeverjük csomómentesre, majd folyamatos kevergetés mellett a leveshez ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA dinnyét kivágjuk a héjából, és kimagozzuk. Turmixgépbe tesszük, és pépesítjük. Egy lábosba beletesszük a mézet, a mazsolát, a vörösbort, és a leöblített, lecsepegtetett...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű