Családireceptkönyv.hu

Virslis


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


90 dekagramm liszt 6 deci tej 1 evőkanál só 1 evőkanál cukor ,5 dkg élesztő, 2 deci olaj
kis dagasztás, harmincöt perc kelesztés 180 fokos sütőben 15 perc sütögetés némi virsli tekergetéssel egybekötve

Elkészítés:


kis dagasztás, harmincöt perc kelesztés 180 fokos sütőben 15 perc sütögetés némi virsli tekergetéssel egybekötve
izlés szerint sajt vagy köménymag nyugodtan mehet rá,

Virslis

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Sváb fánk
Sváb fánk

Morzsold a liszt közepébe az élesztőt, szórj rá egy kiskanál cukrot, majd öntsd fel a tej felével. Keverd lazán össze, és letakarva, meleg helyen pihentesd fél órán át. Add hozz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Boci süti
Boci süti

A tojást a cukorral, az olajjal jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejet. A lisztet, a kakaót és a szódabikarbónát összekavarjuk és ezt is a tojásos-tejes krémhez keverjük. A sütőt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Álom szelet, sütés nélküli krémes csoda, 15 perc ala
Álom szelet, sütés nélküli krémes csoda, 15 perc ala

Elkészítjük az instant vaníliakrémet. A krémport és a tejet összekeverjük, mixerrel felverjük, amikor krém állagú, félretesszük. Felverjük a tejszínhabot és a krémhez kavarjuk. A k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tepsis sajtos burgonyapüré – kiváló köret húsokhoz
Tepsis sajtos burgonyapüré – kiváló köret húsokhoz

burgonyát megfőzzük, mintha burgonyapürét készítenénk. A puha, főtt burgonyát leszűrjük, majd alaposan (csomómentesre) áttörjük. Az áttört burgonyát egy nagyobb tálba tesszük. Eg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk