90 dekagramm liszt 6 deci tej 1 evőkanál só 1 evőkanál cukor ,5 dkg élesztő, 2 deci olaj
kis dagasztás, harmincöt perc kelesztés 180 fokos sütőben 15 perc sütögetés némi virsli tekergetéssel egybekötve
kis dagasztás, harmincöt perc kelesztés 180 fokos sütőben 15 perc sütögetés némi virsli tekergetéssel egybekötve
izlés szerint sajt vagy köménymag nyugodtan mehet rá,
a lényeg, hogy száraz babból készül 21:02 este leáztatod a babot 21:03 és reggel 21:03 bő vízben, sózva borsózva 21:03 babérlevéllel megfőzöd 21:04 mikor puha leöntöd a fözőlé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk, a fűszerkeveréket ráöntjük, és jól összekeverjük, ha van, időnk kicsit állni hagyjuk. -2 kanál olajon megsütjük a húst. A burgonyát h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra begyújtjuk, egy-két sütőlemezre vagy tepsire sütőpapírt vágunk. A liszteket, kakaót, porcukrot, szódabikarbónát és a fűszereket alaposan elkeverjük. A vajat me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés 70 perc Egy 26 cm-es tortaforma aljába szilikonos sütőpapírt csíptetünk. A formába tesszük a felezett, magozott meggyeket a domború, héjas oldalukkal lefelé....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű