menu

Családireceptkönyv.hu

Virslis


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


90 dekagramm liszt 6 deci tej 1 evőkanál só 1 evőkanál cukor ,5 dkg élesztő, 2 deci olaj
kis dagasztás, harmincöt perc kelesztés 180 fokos sütőben 15 perc sütögetés némi virsli tekergetéssel egybekötve

Elkészítés:


kis dagasztás, harmincöt perc kelesztés 180 fokos sütőben 15 perc sütögetés némi virsli tekergetéssel egybekötve
izlés szerint sajt vagy köménymag nyugodtan mehet rá,

Virslis

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Meggyleves - Mama
Meggyleves - Mama

Forrásban lévő cukros, sós, szegfűszeges (kb.4 db) vízbe a meggyet megfőzzük. 2 tojás sárgáját 2 evőkanál étkezési keményítővel kikeverünk. Pár perc forrás után szűrőn át belekev...

Elkészítési idő: 0,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Azeri hideg joghurtleves zöldfűszerekkel és csicseri
Azeri hideg joghurtleves zöldfűszerekkel és csicseri

A joghurtot csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a vizet vagy hideg alaplevet, hogy folyékony állagot kapjunk. Sózzuk, borsozzuk. Beleszórjuk a felkockázott uborkákat, az újhagy...

Elkészítési idő: 30 p
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Kovászos uborka krémleves kapros salsa verdé-vel ?
Kovászos uborka krémleves kapros salsa verdé-vel ?

?A salsa verdéhez az alapanyagokat egy aprítógéppel krémesre zúzzuk. ?A kovászos uborkát a levével és a fokhagymával egy turmixgépben pürésítjük, majd egy sűrű szövésű szűrőn átpa...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyökérkenyér Barcsai Icától
Gyökérkenyér Barcsai Icától

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk