Meggy
Citromlé
Fahéj
Édesítő
2 joghurt
Vízbe tegyük fel főnni a meggyet, ízesítjük citromlével, fahéjjal, édesítővel- Joghurttal behabarjuk, mikor már megfőtt a gyümölcs. Hűtve tálaljuk.
Update 1
A gyümölcsöket kockákra vágjuk, és egy leveses fazékba tesszük, a citromot beleszeleteljük. Felöntjük vízzel, megsózzuk, a fűszereket egy teatojásba téve belelógatjuk, és forrás...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűMérjük ki egy edénybe (a liszt kivételével) a hozzávalókat, keverjük el kézi habverővel, majd adjuk hozzá a lisztet és gyúrjuk össze. Pihentessük 10 percig. Addig béleljünk k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kisebb lábosba beleöntjük a meggy befőttünket a levével együtt. Ha fagyasztott meggyel dolgozunk, akkor adjunk hozzá egy bögre vizet. Kezdjük el melegíteni, közben adjuk hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű