Meggy
Citromlé
Fahéj
Édesítő
2 joghurt
Vízbe tegyük fel főnni a meggyet, ízesítjük citromlével, fahéjjal, édesítővel- Joghurttal behabarjuk, mikor már megfőtt a gyümölcs. Hűtve tálaljuk.
Update 1
A szedret jól átmossuk, beletesszük egy edénybe, megcukrozzuk, majd hideg vízzel felöntve feltesszük főni. Mikor a szeder már majdnem megfőtt, elkészítjük a habarást. A...
Elkészítési idő: 30 percEgy nagy lábosba beleöntöm a meggybefőttet a levével együtt és 2 üveg vizet. Bele a só, a fahéj, a szegfűszeg, cukor. Elkezdem főzni és amikor majdnem kész belekockázom az almát....
Elkészítési idő: 35 percA karaj szeleteket kiklopfoltam, só, bors,fokhagyma granulátum keverékével megszórtam. Sajttal töltött A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeltem összekevertem a bakon kockával...
Elkészítési idő: