Piskóta:
50 gramm török mogyoró liszt
30 gramm tejsavófehèrjepor
5 gramm sütőpor
3 tojás
Fèl deci vìz
Ìzlès szerint tetszőleges èdesìtő
Töltelèk: 250 gramm krèmes állagú zsìrszegèny túrót össze turmixoltam èdesìtővel(nálam eritrit ès stevia), 2 ek. kávèval, fèl kávèskanál konjac liszttel
A száraz alapanyagokat össze kevertem, majd hozzá keverem a vizet ès a tojást is. Egy kb 25 cm átmérőjű mikorózható tálban megsütöttem mikróban. Nekem kb 4 perc alatt kèsz volt.
A tetejèn egy kis csoki van dìszìtèsnek 5 gramm olvasztott kókuszzsìrból 5 gamm kakaóporból ès èdesìtőből.
Az egèsz tápèrtèke: 90 gramm fehèrje, 22 gramm ch, 30 gramm zsìr.
A meggyet magozzuk ki, szórjuk meg cukorral, és hagyjuk pár órát állni, majd csepegtessük le. Ezután a felét tegyük félre. A maradék meggyhez adjuk hozzá a málnát és a ribizlit, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűösszekever 1 órát hagyni állni
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy tálba belerakosgatjuk a gyümölcsöket. Én ribizlit, narancsot, rumos meggyet, banánt, ananászt, kivit tettem bele. A rumos meggy saját eltevés, beleöntöttem a levével eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citromot meghámozzuk - amennyire tudjuk a fehér héjat is levágjuk, hogy ne legyen kesernyés a levesünk -, felkarikázzuk, kimagozzuk. A vízbe tesszük a fahéjat, szegfűszeget, 10...
Elkészítési idő: 4 fő Nehézség: Könnyű