5 szép nagyméretű narancsot vettem ...meghámoztam , de úgy hogy még a fehér része is le kell jöjjön ...feldaraboltam, ezt egy fazékba rakom...tettem hozzá
25 dkg cukrot
4 dl vizet
elkezdtem főzni.. alaposan főzzük szét a narancsot...
egy botmixerrel pépesítettem, majd egy nagyméretű teaszűrön alaposan átpasszíroztam...
vissza tettem főni.. gyakorlatilag egy szirup kell legyen .. ezt úgy ellenőrzöm, hogy ha ragad az ujjamhoz akkor jó... még melegen a steril üvegbe öntöttem...
Jelentem nagyon finom ...
• 6 dl, 70 fokra felmelegített vízzel forrázz le 1 ek. szálas zöld teát, és lefedve hagyd állni 3 percig, majd szűrd le. • A többi hozzávalóval együtt turmixold össze a teát, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fahéjsziruphoz a cukrot 1 dl vízben, a fahéjrudak társaságában feloldjuk. Hűlni hagyjuk, majd a fahéjrudakat kivéve, hűtőben tároljuk felhasználásig. Az almalevet a vaníliarúd k...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. lépés A csokoládét gőzfürdő felett megolvasztjuk. Ezután öntsük bele a fele csokoládét 2 magas falú pohárba, majd kanállal kenjük össze a poharat. Azonnal tegyük hűtőbe és hű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vaníliarudat vágd hosszában ketté. A három deci tejszínt és a tejet öntsd össze, majd tedd bele a vaníliát, és kezdd el melegíteni. Az összetördelt csokoládét vízfürdő felett,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű