menu

Családireceptkönyv.hu

Isler


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók 35 db-hoz:

30 dkg lisz

10 dkg darált dió

1 ráma

13 dkg porcukor

1 tojás sárgája

csipet só.

A mázhoz:

10 dkg csokibevonó vagy étcsokoládé, 0,5 dl étolaj

Elkészítés:


A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összedolgozzuk homogén masszává, majd fél órára a hűtőbe tesszük. Aztán kb 2 mm vastagra nyújtjuk és pogácsa szaggatóval kiszúrjuk. 7-8 perc alatt megsülnek a korongok. Kettesével pikáns lekvárral ragasztjuk őket össze és akár egy éjszakára is pihentetjük. Én mindíg akkor vonom be mázzal, amikor már megpuhult, mert így könnyebb dolgozni vele. Beleszúrok egy fogvájót és úgy mártom bele a csokiba. A csokit gőz fölött olvasztjuk meg és a végén tessszük bele az étolajat.

Isler

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Andi
Ilyen nincs
Ilyen nincs

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar SZÉNHIDRÁT NAP
SZÉNHIDRÁT NAP

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Csoki? Tátra?
Csoki? Tátra?

Elsőként a ganázst készítettem el, amihez tejszínt melegítettem össze csokoládéval, folyamatosan kevergetve addig, amíg a csoki teljesen elolvadt. Ezután édesítettem (sűrűn tesztel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Márványos sajttorta
Márványos sajttorta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk