Világos tortalap vagy piskóta sütése.
Krém:
1 csomag tejszín ízű pudingpor
2 db tojássárgája
10 dkg cukor
1 csomag vanillin cukor
5 dl tej
10 dkg margarin
Kókuszreszelék (kb 10 dkg)
Mandula aroma
Vágott mandula
Kókuszreszelék
Félbevágott raffaellók
Krém:
Feltesszük a tejet főni. Közben egy másik lábosban elkeverjük a pudingport a cukorral, a vanillin cukorral és a tojássárgájával és pár evőkanál tejjel. Ha már majdnem forr a feltett tej, akkor folyamatos keverés mellett a másik lábosban lévő hozzávalókhoz adjuk, majd egyben odatesszük a tűzre és kész pudingot főzünk belőle. Amíg hűl, kikeverjük a vajat, végül a kihűlt pudingba dolgozzuk. Végül belekeverjük a kókuszreszeléket, annyit, hogy ne legyen túl sűrű a krém.
A tortalapok tetejét megkenjük kevés mandulaaromával, rákenjük a krémet, megszórjuk kevés vágott mandulával. A legfelső tortalap tetejét is megkenjük, rászórunk sok vágott mandulát, raffaello golyókkal díszítjük. A torta oldalát is megkenjük a krémmel, kókuszreszelékkel körbehintjük. Hűtőbe tesszük.
Vaníliás kókusztorta Elkészítés: Az első 6 tojást kettéválasztjuk. A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük. Belekeverjük a reszelt citromhéjat, és a sütőpo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA tészta adalékait a robotgép spiráljával morzsalékosra keverjük, kikent, lisztezett tortaformába nyomkodjuk. A szeletelt almát rátesszük, megszórjuk cukrozott fahéjjal. A tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVízgőz fölött egy tálban melegítjük a vízzel elkavart zselatint, amíg átlátszó nem lesz. Ekkor beletesszük a mézet és a margarint, ha elolvadt, beleöntjük a porcukor közepébe. Kaná...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű