Hozzávalók:
6 adaghoz:
3 ek. olívaolaj
680 g csirkemellfilé vékony csíkokra vágva
2 bögrényi csiperkegomba felszeletelve
1 hagyma felszeletelve
3 bögre csirkeleves alaplé
1 és 1/2 bögrényi zsíros tejszín
1 bögre likőrbor
3 bögrényi nyers penne tészta
1 bögre reszelt parmezán
só, bors
friss petrezselyem
https://youtu.be/hGO2P0jyafw
A krumplit megtizstítom, majd enyhe sós vízbe fölrakom főni, vigyázva, hogy ne főjön szét. Amikor megfőtt a krumpli, leszűröm és elkészítem rá a petrezselymes hagymás zsírt: felo...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. Kevés olajon megdinszteljük a vöröshagymát, majd rátesszük a húst és fehéredésig pirítjuk. 2. Ekkor hozzákeverjük a gombát is. Pár percig együtt pirítjuk. 3. Beletesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKevés olajon a reszelt vöröshagymát megdinsztelem majd ráteszem a feldarabolt csirkemellet és sózom, borsozom, pirospaprikázom majd felengedem annyi vízzel,hogy majdnem ellepje a h...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet kisebb kockákra vágtam. Wokban (vagy magasabb falú serpenyőben) felhevítettem az olíva- és szezámolaj keverékét, majd a húst rátéve azt nagy lángon megpirítottam....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű