batáta
hagyma
olívaolaj
reszelt sajt
szülőbarát változat hozzávalói:
bacon
só
bors
A batátát félbe vágtam, alufóliával letakarva megsütöttem. Mikor puha volt kikanalaztam a belsejét, kb fél centis széleket azért hagytam, hogy vissza tudjam tölteni. Egy kevés hagymát pároltam olívaolajon ahhoz kevertem a kikanalazott batátát, majd adtam hozzá egy kevés reszelt sajtot. Ezt visszatöltöttem, pici sajtot tettem még rá és a sütőben ráolvasztottam.
Szülőbarát változat - tettem bele bacont ezt összesütöttem a hagymával, batátabelsővel, só, bors, sajt.
A hússzeleteket 1 napra a pác hozzávalóiból elkészített pácban állni hagyjuk a hűtőszekrényben. Egy tepsit kiolajozunk, beleöntünk 1/2 dl vizet, 1/2 dl száraz vörösbort és belehel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkáposztát egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, majd kis lángon, forrástól számítva kb. 10 percig főzzük. Ekkor óvatosan kivesszük, és hideg vízbe tesszük, hogy minél előbb lehűl...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézDm-es pudingport tettem bele, mint krem. Nem mondom h degeszre ette magát, de legalább kóstolhatta ;) (Kókuszzsírt, a kokuszviragcukrot hasznaltam)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A brokkolit rózsáira szedjük, a burgonyát, sárgarépát és a fokhagymát meghámozzuk, megmossuk. A brokkolirózsákat forrásban lévő, enyhén sós, a fokhagymával és a babérlevelekkel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes