Családireceptkönyv.hu

Töltött batáta by Anita László


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


batáta
hagyma
olívaolaj
reszelt sajt

szülőbarát változat hozzávalói:
bacon

bors

Elkészítés:


A batátát félbe vágtam, alufóliával letakarva megsütöttem. Mikor puha volt kikanalaztam a belsejét, kb fél centis széleket azért hagytam, hogy vissza tudjam tölteni. Egy kevés hagymát pároltam olívaolajon ahhoz kevertem a kikanalazott batátát, majd adtam hozzá egy kevés reszelt sajtot. Ezt visszatöltöttem, pici sajtot tettem még rá és a sütőben ráolvasztottam.
Szülőbarát változat - tettem bele bacont ezt összesütöttem a hagymával, batátabelsővel, só, bors, sajt.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Baba ételek (0-2),
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Resztelt csibemáj petrezsés újkrumplival by Sandr
Resztelt csibemáj petrezsés újkrumplival by Sandr

-újhagymát és sárgarépát olívaolajon picit megpirítottam -rádobtam az apróra vágott májat, még picit pirítottam -öntöttem hozzá vizet és puhára főztem, jó szaftos és ízletes lett...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Pácolt hús
Pácolt hús

A hússzeleteket 1 napra a pác hozzávalóiból elkészített pácban állni hagyjuk a hűtőszekrényben. Egy tepsit kiolajozunk, beleöntünk 1/2 dl vizet, 1/2 dl száraz vörösbort és belehel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Marhahúsos zöldségpüré by Anita László
Marhahúsos zöldségpüré by Anita László

Kuktába belepakoltam sok répát, petrezselymet, kevés hagymát, marhahúst, megfőztem. A babának pürésítettem a zöldésgeket (a hagyma kivételével) ledaráltam egy kevés marhahúst és h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk