menu

Családireceptkönyv.hu

Cukkinis főzelék,nyuszis-zöldséges fasírttal by A


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


nyúlhús
tojássárgája
friss petrezselyemzöld
kapor
reszelt répa
olívaolaj

Főzelékhez:
krumpli
cukkini/tök
kapor
csipetnyi só

Elkészítés:


A nyuszihúst ledaráltam,tojássárgájával,friss petrezselyemzölddel,kaporral, reszelt répával összedolgoztam (ha van otthon egészséges kenyeretek,akkor az is mehet bele beáztatva, hogy jobban összetapadjon),kis golyókat formáztam es jénaiban a sütőben megsütöttem (olívaolajat locsoltam rá).

Főzeléket Lilinek mindig ugyanúgy készítem: felteszek krumplit főni (mindig ezzel suritem be,ezert nem kell bele tejszín,stb), később hozzáadom a cukkinit (vagy tököt) majd a krumpliból kiveszek, lemixerelem, és visszasűrítem a főzeléket vele, természetesen került bele kapor, nagyobbaknak mehet só is bele. Végeredmény: sűrűbb (nem malterszerű ;) és finom főzelék.

Cukkinis főzelék,nyuszis-zöldséges fasírttal by A

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Baba ételek (0-2),
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cukkinis főzelék,nyuszis-zöldséges fasírttal by A
Cukkinis főzelék,nyuszis-zöldséges fasírttal by A

A nyuszihúst ledaráltam,tojássárgájával,friss petrezselyemzölddel,kaporral, reszelt répával összedolgoztam (ha van otthon egészséges kenyeretek,akkor az is mehet bele beáztatva, ho...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Babatorta by Annamária Fodorová
Babatorta by Annamária Fodorová

Dm-es pudingport tettem bele, mint krem. Nem mondom h degeszre ette magát, de legalább kóstolhatta ;) (Kókuszzsírt, a kokuszviragcukrot hasznaltam)

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karfiolfasírt by Anita László
Karfiolfasírt by Anita László

A karfiolt rózsáira szedtem megfőztem. A babának turmixoltam, petrezselyemzölddel, kevés sajttal ízesítettem, tettem hozzá fél tojássárgáját és sárgaborsó lisztel sűrítettem. Teps...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött batáta by Anita László
Töltött batáta by Anita László

A batátát félbe vágtam, alufóliával letakarva megsütöttem. Mikor puha volt kikanalaztam a belsejét, kb fél centis széleket azért hagytam, hogy vissza tudjam tölteni. Egy kevés hagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk