1 doboz növényi tejszín (rizs, vagy zab, de a legfinomabb kókusztejszínből
1 teáskanál emóció
1 csipet himalája só
idény gyümölcs ízlés szerint
A gyümölcs kívételével mindent összekeverünk.
Befőttes üvegbe rakjuk
Napmentes meleg helyre rakjuk kb 24-48 órára
Összeturmixoljuk a gyümölccsel
Lehet úgy is készíteni, hogy már az elején összeturmixoljuk a gyümölccsel, és együtt hagyjuk állni 1-2 napot.
Lehet ízesíteni mézzel, kókusszal, fahéjjal....stb. Csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek.
1. A darált kekszet összegyúrjuk a többi hozzávalóval (kivéve a négyzet alakú kekszeket). Utoljára adjuk hozzá a tejet, mert abból csak annyi kell, hogy jól összeálljon a massza,...
Elkészítési idő:A zsírszalonnát megkapargatom, így a rajta lévő szennyeződést eltüntetem, majd kockákra vágom /kb 3X3 cm/ Ezt a mennyiséget 2 nagyobb /6 l-es/ lábosba rakom és felteszem a tűzhel...
Elkészítési idő:A vajon kissé megpergeljük a lisztet majd hozzáadjuk a tejfölt,a sajtot és a sót. 1-2 percig főzzük, míg besűrűsödik, majd krémesre kavarjuk és kihűtjük. Minden sonkaszelet egyik v...
Elkészítési idő: 1 óra