1 doboz növényi tejszín (rizs, vagy zab, de a legfinomabb kókusztejszínből
1 teáskanál emóció
1 csipet himalája só
idény gyümölcs ízlés szerint
A gyümölcs kívételével mindent összekeverünk.
Befőttes üvegbe rakjuk
Napmentes meleg helyre rakjuk kb 24-48 órára
Összeturmixoljuk a gyümölccsel
Lehet úgy is készíteni, hogy már az elején összeturmixoljuk a gyümölccsel, és együtt hagyjuk állni 1-2 napot.
Lehet ízesíteni mézzel, kókusszal, fahéjjal....stb. Csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek.
Mesterséges édesítőszerek A nullkalóriás édesítők nem okoznak olyan vércukrunk ingadozást, mint a cukor, de egyre több kutatás kimutatta, hogy ezen termékek hatására romlik glükóz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden hozzávalót egybe teszünk és tésztát készítünk majd duplájára kelesztjük. Ez kb egy óra. Az élesztőt nem kell futtatni, csak elmorzsolni! Miután a tésztánk megkelt 8 részre...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűA kelkáposztát sós, köménymagos vízben puhára főzzük meg, szűrjük le a levét, majd vágjuk apró darabokra. Jól elkeverjük a fűszerekkel, a tojásokkal, végül adjunk hozzá 1-2 evőka...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű