1 doboz növényi tejszín (rizs, vagy zab, de a legfinomabb kókusztejszínből
1 teáskanál emóció
1 csipet himalája só
idény gyümölcs ízlés szerint
A gyümölcs kívételével mindent összekeverünk.
Befőttes üvegbe rakjuk
Napmentes meleg helyre rakjuk kb 24-48 órára
Összeturmixoljuk a gyümölccsel
Lehet úgy is készíteni, hogy már az elején összeturmixoljuk a gyümölccsel, és együtt hagyjuk állni 1-2 napot.
Lehet ízesíteni mézzel, kókusszal, fahéjjal....stb. Csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek.
Húsokat hideg vízbe tenni Lassú tűzön, habját néha leszeve 3-4 órát főzni Ha a hús már leválik a csontról, tálcára kiszedni, kicsontozni Levet leszűrni, lehűteni, zsírját hidege...
Elkészítési idő: Fél nap Nehézség: KözepesA káposztát lereszeljük, elkeverjük a sóval és kb. 20 percig állni hagyjuk, hogy a levét kiengedje. Ezután kinyomkodjuk és a felmelegített 2 evőkanál olajon puhára pároljuk. A sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekevered a hozzávalókat, majd a túrópizzához hasonlóan elősütöd 10-15 percig, utána rárakod a feltéteket és visszarakod sülni. Nagyon picit nyilván lehet érezni a tonhal ízét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSchmand, Crème légère und Schnittlauch mischen und die Tortilla-Wraps damit bestreichen. Etwas Salz und Pfeffer darauf streuen. Schinkenwürfel auf die beiden Wraps streuen. Zwiebel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű