kb fél kiló bőrős virsli
10 dkg liszt
fél tk sütőpor
20 dkg kukoricadara
1 tk cukor
1 tojás
1,5 dl tej
só
bors
petrezselyem
zúzott fokhagyma ízlés szerint
A tojás a cukorral felverjük, hozzáadjuk a tejet, sót, borsot, petrezselymet, zúzott fokhagymát ízlés szerint. A lisztbe keverjük a sütőport, a kukoricadarát, azt is apránként belekeverjük a tojásos masszához, jó sűrű palacsintatésztát kell kapnunk. A virslit bambuszpálcikára húzzuk, lisztbe forgatjuk, majd a tésztába. Kissé lecsepegtetjük és forró olajban aranybarnára sütjük.
A káposztát párolni kezdjük és közben megcsináljuk a paprikásat és közben hozzáadjuk a káposztához a köménymagot.. majd mikor már majdnem teljesen megkészült a káposzta összekavarj...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepesnedves hozzávalókat a folyadék kivételével összekeverjük, majd hozzáadjuk a szárazakat. Ezután apránként folyamatosan kevergetve hozzáadjuk a folyadékot. 180 fok 20 perc
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Mogyorót és a kölest beáztatom,pár órára. Utána leszűröm és jó alaposan átmosom még! Bepakolom a gépbe a hozzávalókat,víz minimum szintig tölt és a szokásos programo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz