kb fél kiló bőrős virsli
10 dkg liszt
fél tk sütőpor
20 dkg kukoricadara
1 tk cukor
1 tojás
1,5 dl tej
só
bors
petrezselyem
zúzott fokhagyma ízlés szerint
A tojás a cukorral felverjük, hozzáadjuk a tejet, sót, borsot, petrezselymet, zúzott fokhagymát ízlés szerint. A lisztbe keverjük a sütőport, a kukoricadarát, azt is apránként belekeverjük a tojásos masszához, jó sűrű palacsintatésztát kell kapnunk. A virslit bambuszpálcikára húzzuk, lisztbe forgatjuk, majd a tésztába. Kissé lecsepegtetjük és forró olajban aranybarnára sütjük.
- Szóval tyúk vágáshoz odateszel kb 5 liter vizet forralni ! - Nagyon megfened a kést. Éles legyen ám. - Ha tudod melyik tyúkot vágod, annak reggel már nem adsz enni, és nem enge...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesVastagabb karikára vágom a hagymát é bepanírozom
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mézet az üvegbe raktam,,,a citromot jól megmostam és apró kockákra metéltem s a gyömbért megpucoltam s azt is apróra kockáztam. Bele mindent az üvegbe a mézhez, összekevertem s b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarin kivetelevel feltesszük fözni magasfalu edenyben ,masfel orat fözzuk alacsony hömersegleten. A margarint akkor adjuk hozza, ha a massza má felvette a karamell szinet es...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű