hozzávalók / 1 adag
2-3 ek megmaradt paradicsomos-darált húsos szósz
1 zsemle
sajt
A zsemlét félbevágjuk. Az alsó felében kialakítunk egy kis mélyedést, de ne legyen túl mély, és ügyeljünk arra is, hogy a szélén hagyjunk egy kicsit.
Megtöltjük a 2-3 ek darált hússal. Teszünk bele sajtot. Rátesszük a tetejét, és már mehet is melegszendvicssütőbe.
Mosd meg a cukkiniket, reszeld durvára, és egy kicsit sózd be. Kb. 10 perc után alaposan nyomkodd ki belőle a nedvességet. Keverd össze a felvert tojásokkal, a liszttel és az oreg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA padlizsánokat jól megmostam, majd kb. 1 ujjnyi karikákra szeleteltem és megsóztam. Nagyjából fél órát állni hagytam, addig összeállítottam a sajtkrémet. A tömlős sajtot és a kock...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykaszárnyat kettévágom. Egy tepsit veszek elő, beleteszem az olvasztott zsírt, ráhelyezem a megmosott burgonyát. Rászóróm a felaprított szalonnát, a felaprított fokhagymát, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze egy tálban a kefirt a sóval, a cukorral és az ecetben felfuttatott szódabikarbónával, majd fokozatosan adjuk hozzá az átszitált lisztet, közben egy habverővel kavarg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű