hozzávalók / 1 adag
2-3 ek megmaradt paradicsomos-darált húsos szósz
1 zsemle
sajt
A zsemlét félbevágjuk. Az alsó felében kialakítunk egy kis mélyedést, de ne legyen túl mély, és ügyeljünk arra is, hogy a szélén hagyjunk egy kicsit.
Megtöltjük a 2-3 ek darált hússal. Teszünk bele sajtot. Rátesszük a tetejét, és már mehet is melegszendvicssütőbe.
A tésztát egy órára beáztatjuk a tejbe. A húst kevés zsiradékon megdinszteljük a felszeletelt hagymával, közben ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal és oregánóval (de ez el is...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott és szárazra törölt padlizsánt 180 ºC-ra (légkeverésen) előmelegített sütőbe dugjuk, 25 percig sütjük, átfordítjuk a másik oldalára és még egyszer 25 percig sütjük. (Akk...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz> A csirkemellet összekockázom, egy magasabb falú tálba rakom és hozzáadom a kívánt fűszerezést. Sót és borsot mindenképpen érdemes bele tenni, de ízlés szerint paprikával, zöld...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű