Fokhagyma
Gyömbér
Chili
Mustármag
Koriandermag
Kurkuma
Olaj
Zeller , köles
A fenti hozzávalókat a kurkuma kivételével összeaprítom ( késes robotgéppel) , majd olajon átpirítom megszórom kurkumával ráteszem a kockára vágott zellert átpirítom , jöhet bele a megmosott köles ( és persze víz) . Lassú tűzön puhára párolom a sósságát szójaszósszal biztosítom. Tálaláskor parmezán sajtot reszelek rá
A fűszerek és a zeller ízlés szerint.
A kölesből fejenként 7-8 dkg kell számolni
1 liter hideg tejben belekeverjük a túrót , lassan takarèkon főzzük nem kell kevergetni , nèha picit megmozgatni , mikor feljön a sàrgàs savó , leszűrjük a túrót ( ami igazàból már...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA medvehagymát, spenótot, újhagymát megmossuk, lecsepegtetjük róla a nedvességet, kicsit összedaraboljuk, és kevés olívaolajjal leturmixoljuk A tojásokat keményre főzzük, megti...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűHa felforr 10 percig max 12 percig főzzük és utána vegyük ki a vízből
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű