menu

Családireceptkönyv.hu

Bólé


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 dl triple sec,2 dl konyak,egy üveg fehérbor (édes), 1 üveg pezsgó vagy habzóbor.

Elkészítés:


Fentieket összeöntjük, enyhén megkeverjük és behütjük. Hűtve fogyasztjuk fóként szilveszterkor.

Trükkök, tippek, praktikák:


Hűtés.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bailey's
Bailey's

A tejszínt felmelegítjük, félretesszük. A kristálycukrot karamellizáljuk, majd levesszük a tűzről és beleöntjük a meleg tejszínt. Lassú tűzön, állandó kevergetés mellett, lankadat...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Gyömbéresszencia
Gyömbéresszencia

1.) A vizet forrald fel, add hozzá a gyömbért és a borsmentát, és lefedve hagyd állni 30 percig. HA KEKSZET IS csinálsz a gyömbérreszelékből, akkor a forró víz felével külön for...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szerelempálinka
Szerelempálinka

Fél hónapon keresztül áztassuk a pálinkában a fűszereket! Minden nap rázzuk össze, vagy keverjük meg kicsit. 15 nap elteltével szűrjük le a fűszeres pálinkát. Készítsünk 125 ml...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tímea
limoncello
limoncello

Alaposan mossuk meg a citromokat, szárítsuk meg, és a burgonyahámozóval szedjük le a héj sárga részét, vigyázva, hogy a kesernyés fehér részt ne vágjuk le. Tegyük a héjat egy üvege...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk