20 dkg füstölt szalonna
2 szál virsli
30 dkg fodros kocka száraztészta
olaj
só
bors
piros paprika
1 db vörös hagyma
A virslit felkarikázzuk megsütjük az olajban és félre tesszük . Az apró kockára vágott szalonnát elkezdjük pirítani majd a felaprított hagymát is hozzá adjuk. Ha a hagyma kezd üveges lenni beletesszük a száraz tésztát és ha barnul meghintjük pirospaprikával és öntünk rá annyi vizet hogy ellepje. Ízlés szerint ízesítjük és ha már a tészta puhul hozzá adjuk a sült virslit is.
Ha van otthon lehet bele tenni paprikát, vagy sűrített paradicsomot , gulyás krémet úgy még finomabb ! Jó étvágyat!
A pác hozzávalókat összekeverni,ráönteni a húsra. 1 órát pihentetni. Saslik pálcára szúrni fél lilahagymát,hússzeletek. Tepsibe állítani,köréje hasábburgonya. 220 fok 40 p sütés....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkarfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük és megfőzzük vízben. Eközben elkészítjük hozzá a mártást. Egy lábasban kevés olajat felforrósítunk, s a lisztet megpirítjuk, majd ha jól á...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, majd egy serpenyőben olajon megdinszteljük. Hozzáönjük a chilis babot, majd első rotyogásig felforraljuk, ezután hozzá tesszük a kukoricát, amir...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőben melegítsd fel az olajat, tedd bele a hagymát, sózd meg, és kavargatva pirítsd üvegesre a hagymát közepesen magas lángon 4-5 perc alatt. Keverd hozzá a gyömbért, a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz