400 g konzerv csiperke gomba
1 pohár rizs (ez a mérce)
3 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
ízlés szerint fűszer paprika
ízlés szerint só
2 db babérlevél
1 db pörköltszaft kocka
2 pohár víz
A lángra feltesszük a lángfogó karikát, és az apróra vágott hagymát olajjal együtt egy lábosba tesszük és üvegesre pirítjuk.
Hozzáadjuk a rizst, a gombát és együtt dinszteljük egy kicsit.
Felengedjük a vízzel és fűszerezzük.
Fedőt teszünk rá, de alatta hagyjuk a fakanalat, hogy a gőz távozni tudjon. Mikor majdnem kész kivesszük a fakanalat a fedő alól és készre pároljuk.
Friss salátával kínáljuk.
Melegítsünk olajat egy nagy serpenyőben közepes lángon. Hozzáadjuk a rizst és aranybarnára sütjük. Adjon hozzá 1 csirke ízű húsleveskockát 4 csésze vízhez, és tegye mikrohullámú...
Elkészítési idő: 45 percAz újhagymát karikára vágjuk és a zúzott fokhagymával együtt a felforrósított olívaolajon előpároljuk. Hozzáadjuk a karikára vágott cukkinit és a cikkekre vágott paradicsomot, fűs...
Elkészítési idő:A friss fejes káposztát kb. 1 cm vastagra vágtam ( vajazott tepsibe raktam és a káposzta tetejére is vajdarabkákat tettem) Tettem rá a káposztára apróra vágott fokhagymát, sót, kö...
Elkészítési idő:A burgonyát megmossuk, kb. centi vastag szeletekre vágjuk és puhára főzzük. Amíg a burgonyát főzzük, elkészítjük a feltétet: a zúzott fokhagymát elkeverjük a vajjal, sózzuk és bor...
Elkészítési idő: