4 tojás,
2 kanál liszt,
6 evőkanál tejföl,
20 dkg spárga,
só,
zsír.
A lisztet, a tojássárgákat, a sót és a tejfölt összekeverjük. Beletesszük a megfőtt, darabra vágott spárgát, majd a tojások fehérjéből vert habbal jól átforgatjuk. Palacsintasütőben, forró zsírban kisütjük, és minta palacsintát, összehajtva forrón tálaljuk.
1. Sve sastojke za tjesto sjediniti i fino umjesiti dok ne pocne da se odvaja od posude. Ostavite tjesto da miruje dok ne pripremite tiganj malo dublji sa vise ulja u kome cete ih...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást, cukrot, lisztet, tejet, vizet és a sót simára keverjük. A palacsintasütőt kis olajjal elősütjük, majd miután már kellően felforrósodott az edény, egy merőkanál tésztát be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábasba beleöntünk egy bögre vizet, csipet sót, csipetnyi szódabikarbonát adunk hozzá és felforraljuk. Amikor felforr a víz, belerakjuk a brokkoli rózsákat és roppanósra főzzük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA palacsinta hozzávalóit csomómentesre keverjük, és palacsintasütőben kisütjük. Elkészítjük a húsból a pörköltet, majd leszűrjük a szaftból, és apróra összedaraboljuk. A palac...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Közepes