4 tojás,
2 kanál liszt,
6 evőkanál tejföl,
20 dkg spárga,
só,
zsír.
A lisztet, a tojássárgákat, a sót és a tejfölt összekeverjük. Beletesszük a megfőtt, darabra vágott spárgát, majd a tojások fehérjéből vert habbal jól átforgatjuk. Palacsintasütőben, forró zsírban kisütjük, és minta palacsintát, összehajtva forrón tálaljuk.
A túrógombóc elkészítéséhez a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a csipet sóval lágy habbá verjük, a sárgájákat a cukrokkal kihabosítjuk. A túrót áttörjük szitán, hozzáadjuk a sá...
Elkészítési idő: 45 percA túrót egy tálba tesszük, összetörjük villával, majd hozzáöntjük a tejfölt és ízlés szerint fűszerezzük. Apróra vágjuk az újhagymát és azt is belekeverjük, majd hűtőszekrényben...
Elkészítési idő: