Hozzávalók 4 főre
» 4 db őszibarack
» 10 db szilva
» 5 db alma
» 1 pohár tejföl
» 2 kanál pudingpor
» 10 dkg kristálycukor
» 1 db citrom
» 1 csipet só
» 1 csomag vaníliás cukor
» 10 szem szegfűszeg
» 2 db fahéj
A citromot felkarikázom. A szilvát és az őszibarackot kimagozom, nagyobb kockákra vágom. Az almákat, körtét meghámozom, kicsumázom, darabolom. Egy fazékba öntök, annyi vizet, amennyi levest szeretnék. Beleteszem a cukrot, sót, teatojásban a fahéjat és a szegfűszeget. Beleteszem az almát, őszibarackot, szilvát, citromot, majd 10 percig főzöm. A teatojást kiveszem. A pudingporral és kevés vízzel elkevert tejföllel besűrítem a levest. Hagyom felforrni. Citromlével és cukorral utánaízesítek. A levest lehűtöm és hidegen tálalom.
Elkészítése Az egy evőkanál vajat felmelegítjük, beleszeleteljük a 4 gerezd foghagymát. Pirítjuk egy kicsit, ha kész rátesszük a vékony csíkokra vágott sonkát és ezzel is tová...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 rúdhoz, 3 db zsemle beáztatva, 1 fej hagyma apróra vágva, 1 csokor zöldség zöldje, 3 egész tojás, só-bors-ételizesitő. az egészet összekeverem, a masszát nejlonzacskóba tekerem,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarját kb másfél centis szeletekre vágjuk. A széleit több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Borsozzuk. A ketchupot összekeverjük a worchestershire szósszal...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Könnyű