Hozzávalók 4 főre
» 4 db őszibarack
» 10 db szilva
» 5 db alma
» 1 pohár tejföl
» 2 kanál pudingpor
» 10 dkg kristálycukor
» 1 db citrom
» 1 csipet só
» 1 csomag vaníliás cukor
» 10 szem szegfűszeg
» 2 db fahéj
A citromot felkarikázom. A szilvát és az őszibarackot kimagozom, nagyobb kockákra vágom. Az almákat, körtét meghámozom, kicsumázom, darabolom. Egy fazékba öntök, annyi vizet, amennyi levest szeretnék. Beleteszem a cukrot, sót, teatojásban a fahéjat és a szegfűszeget. Beleteszem az almát, őszibarackot, szilvát, citromot, majd 10 percig főzöm. A teatojást kiveszem. A pudingporral és kevés vízzel elkevert tejföllel besűrítem a levest. Hagyom felforrni. Citromlével és cukorral utánaízesítek. A levest lehűtöm és hidegen tálalom.
A zöldségeket egészen apró kockákra vágjuk. Erős teljesítményű robot- vagy turmixgépbe tesszük a kefirt, majd hozzá az összes zöldséget, végül a finomra aprított petrezselymet és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A málnát mossuk meg és egy botmixerrel pürésítsük, majd egy szűrőn passzírozzuk át, hogy a magokat eltávolíthassuk. 2. Adjuk az átpasszírozott, mag nélküli málnához a joghurto...
Elkészítési idő: 25perc+hűtés Nehézség: NehézA tojásokat egy tálba ütjük, hozzáadjuk a cukrot és elkeverjük. Majd az összes hozzávalót szép sorba beletesszük és ezt is összekeverjük Az almákat meghámozzuk, magházát eltá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű