10 db tojásfehérje
150 g porcukor
240 g vaj
250 g porcukor
10 db tojássárgája
400 g mák (darált)
80 ml 2,8%-os tej
1 db citrom héja
1 csapott teáskanál fahéj (őrölt)
A tortaformát kivajazzuk és megszórjuk darált mákkal. Ebbe tesszük a piskótát 160 fokon 80-90 percig sütjük.
A tejszinben a cukrot habverővel elkeverem,a málnát leöntöm tejjel amennyi ellepi. A gyümölcsöt pépesitem, a vaniliás pudingot elkészitem a csomagoláson előirtak szerint. Majd amik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA narancslét elkeverjük a tejszínnel, és kevés cukorral, őrölt fahéjjal, vaníliával ízesítjük. A megtisztított (és ha szükséges, darabokra vágott) gyümölcsöt óvatosan a levesbe kev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLépés 1 Főzzük a magozott cseresznyét a cukorral és a fahéjjal kb. 10 percig alacsony hőfokon, hogy jól kiengedje a levét. Tegyük félre. Lépés 2 Morzsoljuk össze a hideg Rama...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű