csomag leveles tészta
3 közepes db paradicsom
20 dkg mozzarella
2 ek extra szűz olívaolaj
1 ek vaj (a formák kikenéséhez)
Tálaláshot:
Só ízlés szerint
Friss bazsalikom
4-6 kicsi (8-12 cm átmérőjű) tart formát vékonyan kivajazunk.
Kibéleljük a leveles tésztával.
Belehalmozzuk a fél centis karikákra vágott paradicsomot.
Rátépkedjük a mozzarellát.
Meglocsoljuk egy kis olívaolajjal.
200-220 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Tálaláskor sózzuk és bazsalikomlevelekkel kínáljuk.
az epret alaposan megmossuk, leszedjük a csumáját, félbevágjuk, és egy nagy üvegbe tesszük. Rászórjuk az édesítőszert, ráöntjük a vodkát, és lezárjuk. Négy hónapi érlelés után lesz...
Elkészítési idő:A füstölt húst megmossuk, a hagymát meghámozzuk. A sonkát a babérlevéllel, a hagymával és a MAGGI Ízvarázs ételízesítővel együtt hideg vízben feltesszük főni. Kis lángon kb. 1,5 ór...
Elkészítési idő:A mártás elkészítése : tegyük egy edénybe a meggyet, és öntsük fel annyi vízzel ami ellepi. Adjuk hozzá a cukrot, a vanília rudat, a fahéjat, és a szegfűszegeket. ( ha van fűszert...
Elkészítési idő: