Folyamatban
1. A kimagozott cseresznyét felteszem főni, citromlével, cukorral , szegfűszeggel és fahéjjal ízesítem. 2. Amikor puha a cseresznye, akkor a tejszínbe belekeverem a pudingport,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézdermeszteni csokival bevon
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingport, a cukrot, a vaníliás cukrot és a fahéjat kb. 2 dl tejben elkeverjük, majd felöntjük a maradék tejjel és a vízzel. Hozzáadjuk a meggyet, és sűrűn kevergetve felforral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzz húslevest, szűrd le, a zöldségeket kockázd fel, a főtt csirkét kockázd fel szintén. A leszűrt levesbe önts tejszínt és a felkockázott uborkát, majd rottyantsd fel, adj hozzá t...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű