menu

Családireceptkönyv.hu

Zserbó golyó


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


200 g keksz - háztartási (darált)
150 g dió (darált)
baracklekvár
500 g étcsokoládé (45-59%-os)

Elkészítés:


1
Az darált kekszet, a diót keverjük össze egy tálban.
2
Annyi lekvárt adjunk hozza, amíg jól formálható masszát tudunk gyúrni.
3
Miután összeállt a massza, készítsünk kisebb golyókat, majd mártogassunk a gőz fölött megolvasztott csokoládéba.
4
Amikor teljesen befedte a csoki, tegyük rá egy alufóliára és a hűtőszekrénybe téve hagyjuk megkeményedni a csokit.

Zserbó golyó

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Szénhidrátcsökkentett, gluténmentes mini perecek
Szénhidrátcsökkentett, gluténmentes mini perecek

Külön edénybe mérjük ki a száraz és a folyékony hozzávalókat. Ezután öntsük őket egybe és gyúrjuk össze. Pihentessük a tésztát 10 percig. Addig borítsunk le sütőpapírral e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tökmagos rúd
Tökmagos rúd

A lisztet elkeverjük a sóval és a sütőporral, majd elmorzsoljuk a vajdarabokkal. Hozzáadjuk a juhtúrót, tejfölt, és összedolgozzuk tésztává, majd lisztezett munkalapon kb. fél cen...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fűszerezés
Fűszerezés

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Meggyleves
Meggyleves

Öntsük ki a befőtt levét, tegyük fel melegedni. Öntsünk a tálba a fél adag vaníliapudingot (lisztes habarás helyett használjuk), keverjük ki a tejjel, hogy ne legyen csomós. Ezt a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk