fél kg csibemáj
fűszerek (pirospaprika, só, bors, delikát)
hagyma
1. Olajon kisebb méretű hagymát pirítok, teszek bele pirospaprikát, fűszereket és beleöntöm a májat.
2. Felengedem vízzel és a bele tételtől számítva kb. fél óra alatt elkészül.
A húst keverőtálba tesszük, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a felaprított petrezselymet, ízesítjük - füstölt pirospaprika hiányában, morzsoljunk a ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy teflon serpenyőben kevés olajon elősütjük. A tejfölt a joghurttal, a liszttel, a tojással és a fűszerekkel cso...
Elkészítési idő: 110 perc Nehézség: KözepesA fokhagymát, póréhagymát megpiritjuk a kókuszzsíron, hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, fűszereket, gombát és darált húst. 15 percen át főzzük. Összeállításnál retegezzük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a curry alapját: a hagymát nagyobb darabokra vágjuk, majd aprítógépbe tesszük a fokhagymával, gyömbérrel, kurkumával, currypasztával és kis vízzel. Pürésítjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű