80 dkg csirkemell (kockára vágva(
2 pár virsli (megfelezve)
1 ki fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
ételízesítő
bors
olaj
A felkockázott csirkemellet fokhagymával, ételízesítővel, borssal bepácolom, majd belekeverem a palacsintatésztába és forró olajban kanállal beleszaggatom.
A virsliket nem kell bepácolni, félbe vágom , miután kisütöttem a csirkemellet a maradék palacsintatésztába forgatom a virslit és azt is kisütöm. Sült krumplival, salátával kínálom.
1.A tojásfehérjéket villával elkeverjük. Beleszórjuk a keményítőt és kézi habverővel jól eldolgozzuk. Sóval, őröltborssal ízesítjük. 2.A csirkemellet vékony darabokra szeleteljük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra állítom. Elkészítem a dresszinget (mert a hússütéshez is kelleni fog egy egészen kevés belőle): lime levét, lime lereszelt héját, mézet, olajat és a felaprított...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy mélyebb edényben elkészítjük a pácot: a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. A csirkemelleket felszeleteljük, a vastagabb részeke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA feldarabolt hagymát, a meghámozott fokhagymagerezdeket és a kisebb darabokra vágott gyömbért aprítógépbe tesszük, és egészen finomra, szinte pépesre aprítjuk. Serpenyőben felmele...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz