1 kg csirkemell
1 szál füstölt kolbász
10 dkg kenőmájas
só. bors
A csirkemell egyik felét felszúrom és belefűzöm a kolbászt, a másik felét felszeletelem és a szeleteket megkenem kenőmájassal és feltekerem, majd sütőben megsütöm
1. A csirkemellet megmossuk, 6 szeletre vágjuk fel, sózzuk, borsozzuk, s kevés olajjal meglocsolt jénai tálba helyezzük, amelyben kényelmesen elfér. 2. Egy nagy doboz tejfölt egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát és a zöldségkeveréket enyhén sós, forrásban lévő vízben főzzük ki, majd leszűrjük. Közben készítsük el a mártást. Serpenyőbe olívaolajat teszünk, majd rátesszük a vaja...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElőször bepácoljuk a csirkecombokat: mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk és megkenjük két evőkanál mustárral, majd félretesszük őket. (Nyilván minél többet áll, annál jobb, de nem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet nagyon vékonyra felszeleteljük, margarinnal kikent jénai tálba helyezzük, hogy az edény alját elfedje. 2. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk, összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz