Családireceptkönyv.hu

Májgombóc


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


hagyma
friss máj

bors
zsemlemorzsa
zsír/olaj
tojás

Elkészítés:


A májat megkaparjuk NEM ÉLES késsel, öszekeverjük a sóval, borssal, tojással, zsemlemorzsával, olajjal és reszelt hagymával.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Márti
Libanci
Libanci

A lisztet a tojásokkal, a cukorral, a sóval, az élesztővel és a langyos tejjel simára keverjük. Bő fél órát, letakarva hagyjuk kelni. Ez a tészta kicsit sűrűbb állagú lesz, mint a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar 5 pác grillezéshez
5 pác grillezéshez

4. Borral készült páclé (2 kg húshoz) Hozzávalók: 200 g hagyma, 150 ml víz, 250 ml száraz fehérbor, 4 db citromfű, 1 teáskanál őrölt bors, só ízl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Anikó
109. Kovász Wekker Óra
109. Kovász Wekker Óra

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Házi sajt
Házi sajt

A tejet fazékba öntjük, belemorzsoljuk a túrót, és meg-megkevergetve forrásig melegítjük. Ekkor egy szita vagy egy pici lyukú tésztaszűrő segítségével leszűrjük a felpuhult túrót,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk