menu

Családireceptkönyv.hu

Májgombóc


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


hagyma
friss máj

bors
zsemlemorzsa
zsír/olaj
tojás

Elkészítés:


A májat megkaparjuk NEM ÉLES késsel, öszekeverjük a sóval, borssal, tojással, zsemlemorzsával, olajjal és reszelt hagymával.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tejszínes Rakott Karfiol
Tejszínes Rakott Karfiol

--1 fej karfiolt kisebb rózsákra szedek, majd forrásban lévő sós vízben kb. 5 percig főzöm, majd kiveszem a rózsákat és lecsepegtetem. -1 fej hagymát felkockázok, illetve 3-4 ger...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Közepes
share
Avatar Fokhagymakrém
Fokhagymakrém

A fokhagymakrém házilag nem is lehetne egyszerűbb, mert az elkészítés mindössze annyi, hogy megpucoljuk a fokhagymát, robotgéppel pépesítjük, majd minden 20 dkg péphez hozzáadunk 4...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bodag -bokolyi
Bodag -bokolyi

Egy tálba öntöm a lisztet, hozzá adom a sót ízlés szerint, a sütőport, és összekeverem, majd hozzá adom lassan a vizet, mivel liszt függő a víz mennyiség hozzáadása, ezért óvatosan...

Elkészítési idő: 10-perc
Nehézség: Könnyű
share
MÁKOS PISKÓTATEKERCS
MÁKOS PISKÓTATEKERCS

A tojás sárgáit az édesítővel, fahéjjal habosra keverjük és hozzáadjuk a mákot. A fehérjéből egy csipet sóval kemény habot verünk és óvatos mozdulatokkal a krémhez vegyítjük. Süt...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk