Családireceptkönyv.hu

Májgombóc


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


hagyma
friss máj

bors
zsemlemorzsa
zsír/olaj
tojás

Elkészítés:


A májat megkaparjuk NEM ÉLES késsel, öszekeverjük a sóval, borssal, tojással, zsemlemorzsával, olajjal és reszelt hagymával.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar KEZDŐAP
KEZDŐAP

Ha megkelt, süsd meg a kitartás tüzénél. Szórd meg asszonyi kacagással és tegyél rá pár csepp megfontolást. Vágd fel annyi darabra, hogy eggyel több legyen, mint ahányan az as...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Maria
Maresz Túró gombóca
Maresz Túró gombóca

A túrót és tojásokat és búzadarát és cukrot jól kikeverni és állni hagyni, 5- 10 percet, hogy a dara jól felszívja a tojások sárgáját. Addig meglehet csinálni a pirított zsemlem...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
ZÖLDSÉGES TEJSZÍNES TÉSZTA
ZÖLDSÉGES TEJSZÍNES TÉSZTA

Zöldségeket pároltam ételízesítős vízben. Amikor megpuhultak, jól lecsöpögtettem. 20%-os főzőtejszínt sóval, borssal elkevertem és a lecsöpögtetett tésztával, valamint a zöldség...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Póréhagymás-aszalt szilvás borjúmájkrém
Póréhagymás-aszalt szilvás borjúmájkrém

1. Tisztítsd meg a májat az inas, eres részektől, és vágd kb. 7×4 centiméteres darabokra. 2. Hevítsd fel a zsiradékot egy vastag falú serpenyőben vagy lábasban, és mérsékelt tűz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk