menu

Családireceptkönyv.hu

Eperbefőtt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Eper, cukor, tartósító

Elkészítés:


Forró cukorszirupot öntök rá (1 liter vízhez 50 dkg cukor),kicsi tartósító és szárazdunsztban hagyom kihűlni. smile hangulatjel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Madár tej  1.
Madár tej 1.

A tejet feltesszük forrni. A tojássárgákat kikeverjük az ízlés szerinti cukorral és a kikapart vaníliarudat (vagy a vaníliás cukrot) is hozzáadjuk. Öntünk hozzá egy keveset a mel...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Velencei csirkemáj
Velencei csirkemáj

A hagymát megpucoljuk, apróra kockázzuk. Az oregánó leveleit lecsipkedjük, felaprítjuk. A májat megtisztítjuk az inaktól és az erektől, nagyobb darabokra vágjuk. A vajat habzásig...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Emese
Francia sz. krém
Francia sz. krém

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Menemen
Menemen

Az apróra vágott hagymát egy picit megdinszteljük a teavajjal kikent serpenyőben, majd hozzáadjuk az apróra vágott paprikát, kicsit később a szintén apróra vágott paradicsomot. A...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk