1 l házi tej (vagy bolti 3,5-ös)
2 kanál ecet
fűszerek
A tejet felforralom. Ha gyöngyözve forr, óvatosan beleteszem az ecetet és lehúzom a tűzről.
Ha kicsapódott a savó, leszűröm. Ízesítem sóval és fokhagymával (bármivel), és konyharuhában alaposan lecsöpögtetem. Jól megcsavarom, hogy minden savó kijöjjön belőle.
Amilyen formában hagyom,olyan alakú lesz, hamar megszilárdul.
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk (8 darab), sózzuk és zabpehelylisztbe forgatjuk. A bundához a nyers brokkolit és a fokhagymát aprítógépben ledaráljuk, majd besózzuk. Kb. ne...
Elkészítési idő:A megmosott cukkinit héjastól felkarikázzuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a felszeletelt gombát és a cukkinit....
Elkészítési idő: