Az egész tojás verzióhoz:
2 nagy tojás
1 nagy tojásfehérje
2 T kókusz liszt, rostált
Opcionális spices- szoktam kevert gyógynövények, piros paprika pehely és tengeri só
A tojásfehérje verzióhoz
4 nagy tojásfehérje
2 T kókusz liszt, rostált
Opcionális spices- szoktam kevert gyógynövények, piros paprika pehely és tengeri só
Fedjük le egy serpenyőben olaj / vaj és lehetővé teszi, hogy felmelegszik alacsony.
Egy nagy keverő tálban össze a tojás / tojásfehérjét és habverővel addig, amíg opálos. Szitál a kókusz liszt és habverővel nagyon jól, amíg csomókat eltávolítják. Add a fűszereket a választás és a tengeri só és habverővel még egyszer.
Miután serpenyőben forró, öntsük a "pizza" keverék a serpenyőben, és biztosítják, hogy teljes mértékben bevonva. Fedjük le az edényt fedővel / tálca 3-4 percig, vagy amíg a buborékok megjelennek a tetején. Flip, főzzük egy extra 2 percig, és távolítsa el a serpenyőben.
Hagyjuk kissé kihűlni, mielőtt feltöltési és használ, mint egy pizza alap, vagy akár étkezési rajta saját.
Összedolgozni majd folpackba csomagolva pihentetni negyed órát a hűtőben. Vèkonyra kinyùjtani és mint a pizzát szeletelni. 180°C-on sütni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat a cukorral, a sóval kézi habverővel keverjük habosra. 2. Adjuk hozzá a tejet. 3. A lisztet mérjük ki, és 3-4 adagban adjuk a tésztához. Minden adag előtt keverjük...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű1. A kifőtt, kihűlt tésztát összevágjuk nem túl kicsi darabokra (5-10 cm). 2. A tojást, sót belekeverjük a tejfölbe, majd hozzáadjuk a tésztához. 3. Ezután jöhet a melegszendvics...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pitéhez kimérjük a hozzávalókat, majd jól összegyúrjuk. (Az eredeti recept szerint pihentetjük 30 percet a hűtőben, de nekem pihentetés nélkül is jó lett.) A pitetésztát egy 24 c...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű