Az egész tojás verzióhoz:
2 nagy tojás
1 nagy tojásfehérje
2 T kókusz liszt, rostált
Opcionális spices- szoktam kevert gyógynövények, piros paprika pehely és tengeri só
A tojásfehérje verzióhoz
4 nagy tojásfehérje
2 T kókusz liszt, rostált
Opcionális spices- szoktam kevert gyógynövények, piros paprika pehely és tengeri só
Fedjük le egy serpenyőben olaj / vaj és lehetővé teszi, hogy felmelegszik alacsony.
Egy nagy keverő tálban össze a tojás / tojásfehérjét és habverővel addig, amíg opálos. Szitál a kókusz liszt és habverővel nagyon jól, amíg csomókat eltávolítják. Add a fűszereket a választás és a tengeri só és habverővel még egyszer.
Miután serpenyőben forró, öntsük a "pizza" keverék a serpenyőben, és biztosítják, hogy teljes mértékben bevonva. Fedjük le az edényt fedővel / tálca 3-4 percig, vagy amíg a buborékok megjelennek a tetején. Flip, főzzük egy extra 2 percig, és távolítsa el a serpenyőben.
Hagyjuk kissé kihűlni, mielőtt feltöltési és használ, mint egy pizza alap, vagy akár étkezési rajta saját.
1. A lisztben elkeverjük a sütőport és a sót, majd az olaj és a víz hozzáadásával tésztát kapunk. Gombócra formázzuk, becsomagoljuk egy fóliába és addig pihentetjük, amíg elkészül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk a tészta hozzávalóit. nyújtjuk, szaggatjuk 200 fokon megsütjük. Vigyázz! Gyorsan sül, nem kell sötétre sütni! Máz: tojásfehérje, porcukor Nem kell az összes fehérj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1.A tejet éppen csak meglangyosítjuk (ha túl meleg, elpusztulnak az élesztőgombák!), 3 dl-es bögrébe öntjük, hozzáadjuk a cukrot, beletördeljük az élesztőt, és jól elkeverjük. Mele...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KözepesAz akármilyen tésztánkat kifőzzük sós vízben. Ha nem használjuk fel rögtön az egészet, akkor hideg vízzel átmossuk, és egy kis olajjal átforgatva zárt dobozban vagy lefóliázva hűtő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű